Werken bij

Waarom werken bij Finext?

Bij Finext stropen bevlogen professionals dagelijks de mouwen op. We digitaliseren en integreren werkprocessen, om direct op kansen in te kunnen springen. Met geavanceerde technologie zorgen we voor glasheldere managementinformatie. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Ons team bestaat uit meer dan 100 gedreven vakmensen, maar onze deuren staan altijd open voor nieuw talent. Want de vraag naar onze expertise groeit elke dag. Ben jij klaar om impact te maken en het beste uit jezelf te halen? Sluit je aan bij Finext.

Geschiedenis

Over Finext

Finext is al 25 jaar een vertrouwde naam in de financiële wereld. Met een flinke dosis ervaring hebben we talloze organisaties geholpen hun financiële functie naar een hoger niveau te tillen. En dat is niet onopgemerkt gebleven; de afgelopen jaren hebben verschillende awards en prijzen in de wacht gesleept. Finext is daarmee een voorbeeld voor andere bedrijven. En daar zijn we trots op.

Maartje en Martijn
Finexters

Onze mensen

Elke dag staan meer dan 100 gedreven Finexters klaar om de positie van de financiële professional te verstevigen. Deskundig, praktisch en altijd met een vleugje humor. Echte vakmensen die het verschil maken.

Klanten

Klanten voor wie we werken

De bedrijven waar Finext mee samenwerkt hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn vooruitstrevend en ambitieus. Van Energie tot Engineering. Van Telecom tot Retail; we zijn actief in bijna elke branche. Steeds weer zetten we ons in om een bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om Action, Arcadis, Eneco of VodafoneZiggo. Bij Finext staan we altijd klaar voor een nieuwe uitdaging.

Achter de schermen

Verhalen van Finexters

Wat onze mensen doen? Dat kunnen ze natuurlijk het beste zelf vertellen. Lees de verhalen van Finexters en ontdek hoe een typische week er voor hen uitziet. Geen opgepoetste praatjes, maar echte ervaringen die een duidelijk beeld geven van onze dagelijkse praktijk.

Suzanne Redert
Waarom Suzanne graag het overzicht bewaart.
Themes
Technologies
Branches
Ravi Santokhi
Waarom Ravi Santokhi terugkeerde naar Finext.
Themes
Technologies
Branches
Ivaylo Gerasimov
Waarom Ivaylo elke dag weer wordt uitgedaagd.
Themes
Technologies
Branches
Jeroen Goudvis
Waarom Jeroen liever consultant is dan chirurg.
Themes
Technologies
Branches
Job Hakkert
Waarom Job altijd vol energie zit.
Themes
Technologies
Branches
Mischa Wijsman
Waarom Mischa zo blij wordt van praktische oplossingen.
Themes
Technologies
Branches
Finextesr aan het werk
Netwerk

Mis niets!

Wil je niets missen van Finext? Sluit je aan bij ons netwerk! Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, boeiende inzichten en actuele vacatures direct in je inbox.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.