Expertises

Ons recept

Bij Finext helpen we financiële professionals om écht het verschil te maken. Met de nieuwste technologie verbeteren we processen en versterken we jouw positie in de organisatie.

Samenwerken? Altijd!
Voor Finext is samenwerking de sleutel tot succes. We delen onze kennis als we samen aan projecten werken, zodat jij snel zelfstandig verder kunt. En we werken graag met andere experts in jouw organisatie, denk aan IT-specialisten voor naadloze integraties of jouw accountants om alles soepel te laten verlopen. Geen verrassingen, altijd transparant.

Slim hergebruik
Wat we bij de ene klant leren, gebruiken we bij de volgende. En daar zijn we open over. Waarom? Ze heten niet voor niets best practices.

Flexibele aanpak

Bij Finext houden niet star vast aan één aanpak. We gebruiken wat werkt, en passen dit aan op wat jij nodig hebt. Geen regels, altijd resultaat.

Arend aan het bellen
Partners

Ons netwerk

Geen grenzen, alleen mogelijkheden.

Bij Finext geloven we in de kracht van specialisten. Daarom werken we samen in een netwerk van zusterbedrijven, elk met hun eigen expertise. Of het nu gaat om Tax Reporting, ERP, Data Science of Duurzaamheid: wij hebben de specialist in huis. Door de handen ineen te slaan, bieden we klanten unieke combinaties en nemen we volledige verantwoordelijkheid voor projecten.  

Thema's

Hier zijn we goed in

Bij Finext draait het om mensen en om resultaat. Al 25 jaar helpen we organisaties hun financiële functie te optimaliseren. Of het nu gaat om het stroomlijnen van processen, het kiezen van de juiste technologie of het implementeren van vernieuwingen: bij Finext staan we voor je klaar.

Statutory & Regulatory Reporting
Business Planning & Analytics
Finance Operations
Technologiën

De juiste tools

Bij Finext draait het om de juiste tools voor de klus. Want technologie kan een krachtige versneller zijn, maar is geen doel op zich. Wij zorgen ervoor dat onze technologie naadloos aansluit bij wat er nodig is.
Altijd effectief. Altijd resultaat.