Digital Finance 2024
Event

Digital Finance 2024

Bekijk de nieuwste trends en technologieën die de toekomst van finance gaan bepalen
Ontdek wat een moderne finance afdeling in huis moet hebben
Sluit je aan bij professionele vakgenoten en visionaire topexperts die de nieuwste technologieën belichten
Aanwezig:
No items found.
No items found.
No items found.
19
.
09
.
2024
13:00 - 17:00
Finext kantoor, Delft

Op donderdag 19 september 2024 vindt het Digital Finance Event plaats! Hét event voor de moderne financial die voorbereidt wil zijn op de toekomst van Finance. Tijdens dit event zoomen we in op de grote trends in financiële digitalisering en de nieuwste technieken die deze trends mogelijk (gaan) maken, zodat jij weet welke koers je moet varen!

Van de toenemende druk om te voldoen aan strikte regelgeving tot het efficiënt beheren van enorme hoeveelheden data: het dynamische finance landschap stelt moderne CFO's voor tal van uitdagingen. Slimme technieken bieden oplossingen voor deze uitdagingen, maar het bijbenen van álle nieuwste technieken in het razendsnelle tempo waarin deze zich ontwikkelen, is lastig en tijdrovend. Het negeren van deze ontwikkelingen is echter ook geen optie, aangezien juist deze technieken essentieel zijn om “front-runner” te blijven! Oftewel: een aanzienlijke verantwoordelijkheid voor de moderne financials.

Nu hoeven we jou dit natuurlijk niet uit te leggen.. Maar in één middag helder in kaart brengen welke toekomstige ontwikkelingen er aankomen, wat er van jou wordt verwacht en wat een moderne finance afdeling in huis zou moeten hebben om mee te kunnen met de tijd, is geen overbodige luxe.

Tijdens het Digital Finance Event brengen we professionele vakgenoten en visionaire topexperts - zij die precies begrijpen waar de toekomst heen gaat - samen, en introduceren we de nieuwste technieken. Meld je aan!

Wat krijg je te zien tijdens Digital Finance?

Keynote-spreker:

  • Job van den Berg - AI & Data Expert

Nieuwe technieken voor een moderne finance afdeling:

  • CCH Tagetik over Ask AI, de eigen GenAI tool van deze CPM-oplossing
  • Freeday over hun oplossing voor Digital Employees voor KYC en Accounts Payable

Finance Capability Map

Tijdens deze middag onthullen we ook de Finexts’ Finance Capability Map.

Deze capability map biedt inzicht in alle essentiële processen en technologische ontwikkelingen die een CFO anno 2024 moet beheersen om succesvol te zijn.

De capability map is een weergave van capaciteiten die CFO’s ondersteunen bij het aanpakken van hun meest dringende problemen en uitdagingen. De capability map biedt niet alleen een overzicht van de vereiste vaardigheden en kennisgebieden, maar biedt ook concrete oplossingen, technieken en strategieën om deze aan te pakken. Zodat jij de komende vijf jaar verder kunt!

Deze pagina wordt binnenkort aangevuld met het programma en line-up van sprekers! Wil je als eerste op de hoogte zijn van het programma, de sprekers en de nieuwste aanwezige technieken? Zorg dat je zeker bent van een plek en meld je nu aan!

Details

  • Datum: 19 september 2024
  • Tijd: 13:00 tot 18:30 (inclusief borrel & food)
  • Locatie: ons kantoor in Delft, Noordeinde 21
Programma

No items found.
Meer over de sprekers

Job van den Berg - AI & Data Expert

Is een vooraanstaand data- en AI-expert en medeoprichter van Ai.nl en het softwarebedrijf The Automation Group. Hij ondersteunt bedrijven en organisaties bij het benutten van AI-technologie om hun bedrijfsdoelen te bereiken. Samen met zijn collega Remy Gieling schreef hij meerdere boeken over AI, waaronder het recente "Handboek AI Strategie," dat professionals helpt om zakelijke uitdagingen om te zetten in AI-oplossingen.

Meer

Bevestig je plek!

Vul in dit formulier je gegevens in om je aan te melden voor het Digital Finance Event en zeker te zijn van een plek.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mede mogelijk gemaakt door:
Goud
No items found.
Zilver
No items found.
Brons
No items found.
Text Link
Finance Operations
No items found.
No items found.