Visie

Power to the financial

Geen regels en procedures, maar vertrouwen en principes.

Organisaties raken ondergesneeuwd door dikke lagen van rapporten en drieletterige afkortingen. Procedures en vergaderingen vullen de agenda’s. Wij zijn er van overtuigd dat het anders kan. Slimmer en prettiger, zonder overbodige bureaucratie.

Finexters aan het werk
Hoe?

Onze pijlers

We volgen geen trends, we zetten ze.

Markten veranderen. Technologie evolueert. Klanten en professionals passen zich aan. En bedrijven? Die blijven in beweging. Midden in deze dynamische wereld, staan we stevig met drie heldere uitgangspunten. Drie solide pijlers die ons de flexibiliteit geven om elke uitdaging aan te gaan. Dat is Finext. Geen overbodige poespas, gewoon slim en effectief.

Vertrouwen als vertrekpunt
Talenten boven structuren
Slim door samenwerken
Finexters aan het werk
Cultuur

Finext in het kort

Het gaat om mensen, niet om machines.

Bij Finext combineren we denken met doen. We stropen de mouwen op en zetten onze hersens aan het werk. We leveren altijd wat we beloven en vaak zelfs meer. Dat stapje extra? Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Finexters zijn uniek. Geen strakke hiërarchieën of stoffige functieprofielen, wel serieuze vakmensen die weten wat ze doen. Die werken op basis van principes, niet van regels. Dat maakt onze aanpak soms verrassend en altijd effectief.  

We zijn dol op innovatie, maar de mens staat altijd voorop. We geloven in de kracht van technologie, maar nooit ten koste van het persoonlijke contact. Want technologie er is om mensen te helpen, niet andersom.

Bij Finext gaan hard werken en hard lachen hand in hand.
Ons team van consultants staat elke dag klaar om organisaties te helpen met financiële verbeteringen. Vol energie en met een gezonde dosis humor. Want bij Finext geloven we dat plezier in je werk de sleutel is tot succes.

Aanpak

Hoe werken wij?

Nuchter, praktisch en doelgericht.

Bij Finext draait alles om evenwicht. Ja, we zijn gek op technologie, maar technologie is geen doel op zich. Daarom staat de mens bij ons altijd centraal.

Samenwerking is niet zomaar een woord voor ons, het is de kern van alles wat we doen. Door de handen ineen te slaan, bereiken we meer. We stappen niet zomaar naar binnen en naar buiten, maar bouwen samen met onze opdrachtgevers aan duurzame oplossingen.

Geen tijd voor omslachtigheid. Dikke rapporten? Daar doen we niet aan. Wij houden van helderheid en komen met praktische oplossingen. Het doel verliezen we daarbij nooit uit het oog. Elke stap die we zetten, elk advies dat we geven, is gericht op het eindpunt. Bij ons krijg je geen luchtkastelen, maar concrete resultaten. Altijd tastbaar, altijd duidelijk.

En als we klaar zijn? Dan ben jij aan zet. We begeleiden met aandacht, zodat organisaties zelf de teugels in handen nemen. Want echte groei komt van binnenuit.

Arend
Diane
Feiten op een rij
klok
1999
opgericht
kantoor
150
actieve klanten
euro teken
16
omzet (mio)
team
134
fte
ster
8,2
klant­tevredenheid