Stage

Durf jij het aan?

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage of meeloopstage? Bij ons krijg je alle begeleiding en aandacht die je nodig hebt.

Altijd op zoek

Wij zijn altijd op zoek naar stagiairs om onze teams bij Finext te komen versterken. Voor zowel je meeloopstage als afstudeerstage zorgen we voor een uitdagende opdracht. Je werkt samen met ervaren professionals en je doet waardevolle praktijkervaring op. Dat kan zijn in onze core business consultancy of juist op de ondersteunende vakgebieden, zoals Finance, HR of Projectmanagement. Soms hebben we een al een hele duidelijke uitdaging voor je klaarliggen, soms gaan we samen op zoek naar een mooie opdracht.

Je bent gewaarschuwd

We moeten je wel vooraf waarschuwen. Meelopen bij Finext betekent dat je vanaf dag één onderdeel bent van ons bedrijf en de teams waarmee je samenwerkt. Dat kan soms een beetje overweldigend zijn, maar zeker ook heel leuk. Je doet mee in alle teammeetings, helpt onze klanten waar dat kan en je draagt net als elke Finexter je steentje bij aan de organisatie van ons bedrijf.
Als je mazzel hebt staat er nog een teamuitje gepland en vind je jezelf ineens terug in een Trabant in Berlijn of aan de après-ski onderaan de piste. Het risico bestaat dat je werken bij Finext zo leuk vindt dat je hier nooit meer weggaat. Zeg dan niet dat we je niet gewaarschuwd hebben...

Stagaire

Hoe meld ik me aan?

Stuur ons jouw CV en motivatie op. Deze beoordelen we dan. Daarna gaan we samen op zoek naar een mooie opdracht die past bij jou, je opleiding en bij wat je leuk vindt.

We hebben diverse mogelijkheden binnen verschillende teams en voor verschillende achtergronden en opleidingen, dus stuur ons een berichtje en we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Aanmelden

Aanmelden kan via Whatsapp, per telefoon of per onderstaand formulier.

Aanmeldformulier