Use Case

Automatiseer Tax processen met CCH Tagetik

Ben je als tax professional vastgeroest in arbeidsintensieve gegevensverzamelingsprocessen? En zou je liever je waardevolle tijd besteden aan analyse en het ondersteunen van zakelijke uitdagingen?

De voordelen van het inzetten van tax processen met CCH Tagetik

Binnen de gebruikersbasis voor Enterprise Performance Management (EPM) zien we vaak financiële afdelingen die profiteren van de beschikbare technologieën. Ondertussen vertrouwen tax afdelingen met vergelijkbare processen vaak op verouderde systemen en afzonderlijke spreadsheets voor hun belangrijkste processen. Van het rapporteren van details op land-niveau aan toezichthouders tot het verzamelen van gegevens voor tax provisioning en -prognoses. Al deze processen zijn vaak arbeidsintensief en tijdrovend voor de tax afdeling. Wat een verspilling!
Door CCH Tagetik te implementeren, zijn bedrijven vaak in staat om de hoeveelheid details die nodig is voor consolidatie om te zetten in waardevolle tax data. Dit resulteert in aanzienlijke vermindering van de werkdruk voor alle tax- en financial professionals. Door gebruik te maken van de rijke gegevens en automatisering die in de meeste bedrijven aanwezig is, kunnen we de afdelingen dichter bij elkaar brengen en slimme samenwerking mogelijk maken.

Automatiseer en optimaliseer uw belastingprocessen

Deze ontwikkeling is nieuw in de EPM-markt. De unieke samenwerking tussen de specialisten van Finext en Taxvibes heeft geleid tot spannende nieuwe mogelijkheden voor CCH Tagetik-gebruikers. Kort gezegd geeft de gedeelde expertise van Finext en Taxvibes de CCH Tagetik-gebruikers toegang tot allerlei slimme technologieën om tax processen te automatiseren en te verbeteren, zoals:

  • Tax provisioning
  • Tax forecasting
  • Country-by-country reporting

Finext en Taxvibes

De samenwerking tussen Finext en Taxvibes stelt klanten in staat te leren van de ervaring van de respectieve Tagetik- en Tax automatisering specialisten. De ervaring van beide partijen heeft ook geleid tot een uniek kant-en-klaar product, wat resulteert in aanzienlijk kortere implementatietijden. De ontwikkelde sjablonen zijn uitgeprobeerd en getest en zijn al bij meerdere bedrijven geïmplementeerd. Klanten kunnen dus een volwassen en robuuste oplossing verwachten die op de markt wordt gebracht.

Neem contact met ons op!

Wil je ook de goede vibes ervaren van de samenwerking tussen Finext en Taxvibes? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens of volg onze sociale kanalen en we houden je op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen.

Onze Expert

Benieuwd naar hoe onze tooling jou kan helpen?

Heb je vragen over deze oplossing, ben je benieuwd naar hoe het werkt, of wil je eens sparren over of dit een goede oplossing is voor de uitdagingen die jij tegenkomt? Neem dan gerust contact met ons op.
Inzichten
No items found.
Ons team

Wij staan voor je klaar.

Bij Finext staan meer dan 100 gedreven financials elke dag voor je klaar. Samen zetten we ons in om de positie van de financiële professional te verstevigen. Altijd deskundig, altijd praktisch en altijd met een vleugje humor. Echte vakmensen die het verschil maken.

Mischa Wijsman
Mischa Wijsman
Ton Janssen
Ton Janssen
Sander Rutten
Sander Rutten
Barbara Lampret
Barbara Lampret
Stefana Nevinglovschi
Stefana Nevinglovschi
Lotte Oost
Lotte Oost
Gert-Jan van den Berg
Gert-Jan van den Berg
Reinder Riemersma
Reinder Riemersma
Willem van Os
Willem van Os
Maarten Bierenbroodspot
Maarten Bierenbroodspot
Dennis Onstenk
Dennis Onstenk
Tom Borsboom
Tom Borsboom
Text Link
Business Planning & Analytics
Text Link
Finance Operations
Text Link
Statutory & Regulatory Reporting
Text Link
Anaplan
Text Link
CCH Tagetik
Text Link
Fluence
Text Link
OneStream
Text Link
Oracle
Text Link
Pigment
Text Link
SAP Cloud Finance
Text Link
Automotive
Text Link
Construction & Engineering
Text Link
Energy
Text Link
Fast Moving Consumer Goods
Text Link
Financial Services
Text Link
Industry
Text Link
Non-profit
Text Link
Platform Companies
Text Link
Retail
Text Link
Telecom
Text Link
Nieuws
Text Link
Webinar
Text Link
Podcast
Text Link
Artikel