Inzicht

Predictive Forecasten met Vena Solutions

Wil je ook een eerste stap maken richting geautomatiseerd forecasten? Bekijk het webinar.

Is Predictive Forecasting abstract en iets voor in de toekomst?

Wij brengen de bovenstaande vraagstelling tijdens het webinar aan het licht met concrete voorbeelden die jou zullen overtuigen van het tegenovergestelde! Wij vertellen het verhaal van twee klanten waarbij we de forecast hebben verbeterd met de implementatie van predictive technieken. In een ‘proof of concept’ van slechts 6 dagen hebben we een duidelijk meetbare verbetering aangetoond ten opzichte van de handmatige forecast.

In het webinar laten we je zien hoe je met slimme technieken je forecast automatisch kan laten voorspellen. Heb je momenteel veel handmatige input, wil je de eigen forecast challengen of heb je momenteel geen beeld hoe de forecast zich verhoudt tegenover markt trends en de historische cijfers? Dan laten we je in een uur tijd zien hoe je in Vena op verschillende manieren een forecast kunt laten voorspellen. Aan de hand van twee Proof of Concepts (POC’s) bij twee totaal verschillende organisaties nemen we je mee in de beginselen van predictive forecasting.

Aan de hand van twee Proof of Concepts (POC’s) bij twee totaal verschillende organisaties nemen we je mee in de beginselen van predictive forecasting.

We starten met de aanleiding van de twee uitgevoerde POC’s, laten we zien hoe dit werkt in Vena en laten we de resultaten zien. Bovendien krijg je een beter perspectief van de verschillende manieren waarop we een predictive model kunnen opzetten.

Bekijk het webinar

Wil je zelf ook een eerste stap maken richting geautomatiseerd forecasten? Bekijk het webinar middels onderstaand formulier!

Aanmelden webinar

Meld u aan om een kopie van het webinar te ontvangen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.