Inzicht

Hoe Pigment je business planning verbetert

Heb je het gevoel dat je inefficiënt werkt met je business planningsoplossing? In een snel veranderende wereld is het hebben van een betrouwbare financiële planningsoplossing cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Met Pigment, een nieuwe generatie financiële planningssoftware, kunnen bedrijven nu beter geïnformeerde financiële beslissingen nemen en efficiënter werken. Is Pigment de nieuwe financiële planningssoftware voor jouw bedrijf?

Waarom Pigment?

Met Pigment kunnen bedrijven hun financiële planningsproces stroomlijnen en beslissingen nemen op basis van accurate gegevens. Dankzij de intuïtieve interface kunnen bedrijven overstappen van spreadsheets naar een uitgebreide bedrijfsoplossing met minimale verstoring van hun activiteiten, terwijl verschillende belanghebbenden in real-time kunnen samenwerken. Bovendien kun je met behulp van de AI-functies van Pigment gegevens analyseren, nauwkeuriger prognoses genereren en bepaalde taken minder vatbaar maken voor menselijke fouten. Het resultaat is dat je bedrijf met Pigment in realtime nauwkeurigere financiële updates kan zien, wat cruciaal is in deze tijden.

Daarom is Pigment een perfecte financiële planningsoplossing voor bedrijven die hun financiële planning willen stroomlijnen. De software is gebruiksvriendelijk en in staat om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven hun financiële planningsproces benaderen. Met zijn intuïtieve interface, realtime-updates en flexibiliteit is Pigment een uitstekende keuze voor bedrijven om gebruik van te maken en weloverwogen financiële beslissingen te nemen.

Wat zijn de onderwerpen van dit webinar?

Tijdens dit webinar geven we je een overzicht van de verschillende functies van Pigment en hoe ze jouw bedrijf kunnen helpen om efficiënter te gaan plannen. Enkele van de onderwerpen zijn:

  • What-if scenarioanalyse: maak een scenario uit een drop-down lijst en vergelijk.
  • Workflow mogelijkheden: met de automatiseringsfunctie creëert u een aangepast en dynamisch workflow proces.
  • Handmatig overschrijven: geef de eindgebruiker de mogelijkheid om een formule te overschrijven door een waarde in te voeren.
  • Parallelle hiërarchieën: maak in een paar klikken verschillende weergaven om de dimensies in uw rapporten te wijzigen
  • Geplande import: met out-of-the-box connectoren maakt u gebruik van de interne planner.

Voor wie is dit interessant?

Dit webinar is bedoeld voor mensen bij bedrijven die een oude financiële planningsoplossing of helemaal geen financiële planningsoplossing gebruiken, zoals:

  • Financial Controllers
  • Bedrijfscontrollers
  • CFO’s
Auteur

Bekijk hier het webinar

Vul het formulier in om direct de video te bekijken.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.