Inzicht

Wat is er mogelijk met de ESG module van CCH Tagetik?

We hebben jullie vragen over de nieuwe ESG-vereisten gehoord. Onlangs hebben we ons verdiept in de ESG & Duurzaamheid module van CCH Tagetik om te begrijpen waar deze module precies over gaat.

Overal om ons heen worden we geconfronteerd met de nieuwe eisen met betrekking tot ESG. We zijn ons er allemaal van bewust dat het er nu aankomt, maar wat niet altijd duidelijk is, is wat dit precies betekent voor jouw CPM-oplossing. We hebben zelfs feedback van jullie ontvangen tijdens ons meest recente evenement, de CCH Tagetik Close-Up van 2022.

We horen jullie. Daarom willen we samen met jullie dieper ingaan op dit onderwerp om tot de kern ervan te komen. Onze eerste stap is om te laten zien waar de oplossing van CCH Tagetik precies om draait. In dit webinar leer je wat er precies is opgenomen in de module, evenals hoe je door de schermen kunt navigeren.

Onze eerste stap is om te laten zien waar de oplossing van CCH Tagetik precies om draait.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in, CCH Tagetik, zoals financiële professionals, waaronder:

  • ESG Compliance Officers
  • Business Controllers
  • Financial Controllers
  • Group Controllers
  • Finance Managers
Auteur

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar wat er mogelijk is in de CCH Tagetik ESG & Duurzaamheidstool? Nadat je het formulier hieronder hebt ingevuld, kun je dit webinar gratis bekijken!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.