Inzicht

SAP Close-up 2023

Tijdens de SAP Close Up 2023 vertelde experts verschillende nieuwe functionaliteiten binnen de SAP omgeving. In anderhalf uur, werden de gebruikers van verschillende SAP tools op ge hoogte gebracht van nieuwe functionaliteiten binnen de Finext SAP Cloud Finance stack.

Tijdens de SAP Close Up 2023 brachten experts in iets meer dan één uur iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bewezen use-cases en nieuws over de kans om jouw finance- en accountingproces van Record to Report (R2R) slim en toekomstbestendig in te richten. Ze namen mensen mee in een flink aantal vernieuwingen binnen de SAP Cloud Finance pijlers Public Cloud, Group Reporting en SAP Analytics Cloud. Heb je dit event gemist? Alle break-out sessies zijn nu beschikbaar!

Welke sessies kan ik terugkijken?

Customer Case Eneco: Transforming EPM processes to Cloud Finance, door Robert-Jan en Jeroen

Robert-Jan and Jeroen praten je bij over hoe de 3 tools (S/4HANA, SAP Group Reporting en SAP Analytics Cloud) samenwerking en hoe ze de meeste EPM processen ondersteunen. Robert-Jan and Jeroen weten waar ze het over hebben: ze hebben deze oplossingen geïmplementeerd bij Eneco.

Tax provisioning in SAP Analytics Cloud, door Laura en Joost van Taxvibes

Laura is onze rijzende ster uit Spanje die in Analytics Cloud de wensen van de klant vorm geeft. Zo ook voor Tax Provisioning waarover ze gaat laten zien wat de requirements hiervoor betekenen in Analytics Cloud.

Low-Code & No-Code: comparing SAP Build to other solutions door Erik van Rockfeather

Low-code en no-code zijn niet meer weg te denken en ondertussen heeft SAP met SAP Build ook een oplossing die naadloos aansluit bij andere SAP producten. De keuze van het juiste platform is echter vooral afhankelijk van wat je als organisatie al hebt, of nog belangrijker, wat je niet hebt. We kijken in deze sessie ook naar MS Power Apps en Outsystems en hoe dit zich laat vergelijken met SAP Build.

SAP Performance & Profitability in practice door Alwin en Barry

In een constant veranderende wereld moet je scenario’s kunnen voorspellen en weten wat het effect is op je bedrijfsresultaat wanneer een van je materialen waarschijnlijk zal veranderen. Ontdek hoe Farm Frites Profitability and Performance Management (PaPM) gebruikt om het effect van fluctuerende aardappelprijzen op hun bedrijfsmodel uit te werken.

Zijn deze sessies interessant voor mij?

Deze Close Up is interessant voor je wanneer je overweegt over te stappen naar S/4HANA Public Cloud Finance en/of SAP Analytics Cloud of dit al gedaan hebt en benieuwd bent naar de ontwikkelingen in het SAP Cloud Finance landschap. Ben je een gebruiker van een van de tools en ben je benieuwd naar het laatste nieuws of wil meer leren over andere solutions in de SAP Cloud Finance stack. Dan is het terugkijken van één van deze engelse sessie de moeite waard!

Bekijk direct de sessies!

Na het invullen van dit formulier kun je direct de sessies bekijken.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.