Inzicht

Project planning in Vena

Loop je ook tegen de limieten van Excel aan, wanneer je alle aspecten van je projectplanning beheersbaar wilt houden? En zou je de focus minder op het verzamelen en controleren van data willen hebben en meer op analyseren? Dan gaat het webinar 'project planning met Vena' je helpen. We laten zien hoe je de flexibiliteit van Excel kan combineren met moderne en betrouwbare oplossing als Vena.

Tijdens dit webinar van 30 minuten laten we zien hoe je met behulp van Vena de efficiëntie van jouw projectmanagement kan verbeteren. We delen best practices voor het beheersbaar houden van je project en geven een korte demonstratie over hoe Vena kan helpen bij het automatiseren van resource-allocaties en het effectief beheren van kapitaalinvesteringen over verschillende projecten.

Voor wie is dit webinar interessant?

  • Voor financials in projectgedreven organisaties die minder willen reageren en meer willen acteren
  • Voor projectcontrollers die bezig willen zijn met het verschaffen van heldere inzichten over de voortgang
  • Voor (regio)directie die grip wil hebben en houden op projecten

Benieuwd?

Wil jij in een halfuurtje zien hoe een oplossing als Vena jou kan helpen impact te maken? En wil je zien hoe deze oplossing je helpt echt grip te krijgen op je project? Vul snel onderstaand formulier in, dan kun je het webinar direct terugkijken!

Bekijk direct dit webinar

Door je gegevens in te vullen krijg je direct toegang tot het webinar (zowel Nederlands als Engels gesproken)
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.