Inzicht

Maak Consolideren Eenvoudig met de FIT in CCH Tagetik

Het hart van ons nieuwe Fast Implementation Template (FIT) is de krachtige consolidatie engine van CCH Tagetik. We schreven in vorige artikelen al over de 5 must-haves voor een snelle jaarafsluiting en Collaborative Office in CCH Tagetik. Daarnaast gingen we in de unboxing video van de Finext FIT in CCH Tagetik in vogelvlucht door de belangrijkste functionaliteiten van deze template. Door de juiste software te gebruiken wordt het rapportage- en consolidatieproces binnen jouw organisatie een stuk sneller en vooral ook minder complex. Wie wil er nu niet een snellere financiële close-cyclus en op een eenvoudige manier betrouwbaardere rapportages met volledige audit trail kunnen maken?

Consolideren wordt eenvoudig

CCH Tagetik zorgt ervoor dat de rapportage en het consolidatieproces een stuk minder foutgevoelig zijn. Er is dan altijd maar één versie van de waarheid. Met CCH Tagetik wordt er natuurlijk gewerkt vanuit een centrale omgeving, de workflow helpt eindgebruikers om op een gestructureerde manier data te valideren waarbij geen noodzakelijke stap of check meer kan worden gemist. Alle data kent een volledige audit-trail, hierdoor kun je ten alle tijde analyseren hoe de gerapporteerde data is opgebouwd. Eventueel kan dit zelfs tot op grootboek transactie niveau gedaan worden. Door alle data in één systeem te hebben in plaats van in talloze Excel sheets of in een gedateerde consolidatie oplossing, houd je daarnaast tijd over om je bezig te houden met zaken die er écht toe doen. Zo kan je bijvoorbeeld je analyses nog waardevoller maken voor je bedrijf.

Met CCH Tagetik wordt consolideren en analyseren dus een stuk eenvoudiger.

Met CCH Tagetik wordt consolideren en analyseren dus een stuk eenvoudiger. Al onze best practices rondom consolidatie hebben wij in onze FIT gestandaardiseerd. Het implementeren van de doorlooptijd is kort, waardoor je sneller dan ooit kunt genieten van de voordelen van een geavanceerde consolidatie oplossing.

Meer weten over CCH Tagetik Consolidation & Close?

Neem direct contact op met Job Hakkert of vind meer informatie op de CCH Consolidation & Close pagina.

Of ben je benieuwd hoe Finext je kan helpen met het eenvoudig consolideren in CCH Tagetik? Kijk dan naar ons webinar! In dit webinar neemt onze expert op het gebied van consolideren je in een half uur mee in de consolidatie van CCH Tagetik.

Wat leer je in dit webinar?

  • Wat kan je in CCH Tagetik doen voor een effectieve en eenvoudige consolidatie?
  • Hoe ziet een goede, overzichtelijke consolidatiestaat er uit?
  • Welke componenten heb je nodig voor een consolidatie in CCH Tagetik?

Bekijk ons webinar!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.