Inzicht

Hoe een ‘Centre of Excellence’ jouw CFO Technology platform optimaliseert

Om als finance professional relevant te blijven en impact te maken in je organisatie, is het essentieel om te kunnen vertrouwen op een CFO Technology die voortdurend meebeweegt. Dit is gebaseerd op het principe van Continuous Improvement. Maar hoe zorg je ervoor dat een Continuous Improvement strategy ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd? Het oprichten van een Centre of Excellence (CoE) is daarvoor onmisbaar. Wat kun je je voorstellen bij zo'n team en hoe optimaliseert het jouw organisatie? In dit webinar legt Stephan de Wit het uit!

Waarom “Centre of Excellence’’?  

Problemen in de afstemming en integratie vanwege verschillende informatie, dubbele inspanningen voor hetzelfde werk en uiteenlopende resultaten bij hetzelfde vraagstuk. Het is het gevolg van een per bedrijfsonderdeel geïsoleerde toepassing van CFO-technologie in een organisatie. De oplossing? Een integrale implementatie van CFO-technologie. Moeilijk? Het relevant houden van je CFO-Technologie en een soepele implementatie daarvan kan soepel verlopen met behulp van een ondersteunende organisatiestructuur: het Centre of Excellence.

Wat betekent het “Centre of Excellence’’ voor jouw organisatie?

Een Centre of Excellence creëert een flexibele en duurzame relatie tussen jouw organisatie en je ingezette CFO Technologie. Het Centre of Excellence is een gecentraliseerd team binnen een organisatie opgericht om expertise, kennisdeling en excellentie te stimuleren op een bepaald gebied. Het is de plek om ervaringen, expertise en innovaties te delen en zo continuous improvement te stimuleren; om zo jouw CFO Technologie relevant en effectief te houden. De aanwezigheid van een 'Centre of Excellence'-team draagt bij aan: bewustwording en acceptatie in de organisatie over het belang van de CFO-Technologie en draagt bij aan het relevant houden van het CFO Technologie platform.  

Webinar

In het webinar ‘Centre of Excellence | Organize to improve your CFO Technology platforms’ zet Stephan de Wit concreet uiteen hoe het Centre of Excellence jouw CFO Technology verbeterd en effectiever kan inzetten. Hoe ziet het Centre of Excellence er praktisch uit? Hoe implementeer je het? Wie neemt er deel aan het Centre of Excellence en wat zijn de verantwoordelijkheden? Registreer je en kijk het webinar meteen!

Het Centre of Excellence is een kennis en kunde team dat je vormgeeft wanneer je als organisatie wilt gaan werken vanuit de Continuous Improvement strategie. Maar wat is Continuous Improvement (CI) precies? Klik hier om het webinar over CI te zien. In een ander webinar legt Stephan stap voor stap uit hoe je CFO Technology op een slimme en integrale manier implementeert in jouw organisatie volgens de IBP Roadmap, klik hier.

Auteur
Technologie
No items found.
Branche
No items found.

Bekijk het webinar direct!

Vul hier je gegevens in en krijg direct toegang tot het webinar.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.