Inzicht

Hoe breng je informatie uit CCH Tagetik over naar PowerBI?

Al jaren roept men dat de wereld van Finance en IT dichter naar elkaar bewegen. Wat betekent dit concreet voor je bedrijf? Wat voor kansen liggen er op het gebied van integratie en visualisatie? In deze video bekijken we hoe je het genereren van data in CCH Tagetik kunt behouden terwijl je de consumptie van je rapporten naar PowerBI verplaatst. Door automatische datafeeds is de data near-real-time overgebracht en kun je je schat aan informatie uit CCH Tagetik overbrengen naar het grote PowerBI-publiek binnen jouw organisatie.

Informatie uit CCH Tagetik overbrengen naar PowerBI

Hoe breng je informatie uit CCH Tagetik over naar PowerBI? Als jouw organisatie kiest voor deze sterke combinatie krijg je de volgende drie voordelen:

  1. Je centreert je userbase in PowerBI, die licentietechnisch gemakkelijker te bereiken is in je organisatie en verdere onderbouwing biedt aan het ‘One-version-of-the-truth’-principe.
  2. Verbreedt de impact die je als finance-afdeling in je organisatie hebt door meer mensen gebruik te laten maken van de rijkdommen die jouw data bezit.
  3. Je reduceert afhankelijkheid van spreadsheets nog verder. Door de data te weergeven in een intuïtieve en gebruiksvriendelijke oplossing als PowerBI kan iedere werknemer zijn eigen inzichten visualiseren.

Bekijk ons webinar!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.