Inzicht

CCH Tagetik benoemt Finext tot Platinum Partner

Finext is benoemd tot Platinum Partner door CCH Tagetik. De toekenning van het Platinum Partner-niveau past bij de jarenlange en hechte samenwerking tussen CCH Tagetik en Finext. Zo was Finext één van de eerste partners van CCH Tagetik binnen de Benelux. Het partnerniveau is gebaseerd op de diepgaande expertise en de hoge mate van certificering van de Finext consultants.

CCH Tagetik benoemt Finext tot Platinum Partner

CCH Tagetik heeft recent al haar partners een rating toegekend. Hierbij is gekeken naar de ervaring, de gecertificeerde consultants die met de CCH Tagetik software werken en de bredere partnerrelatie. In Nederland is Finext één van de weinige partijen die Platinum Partner-status hebben bereikt.

“Vol trots kondigen we aan dat Finext benoemd is tot Platinum Partner,” zegt Yvonne van Schaik, CeNo Alliance Manager bij CCH Tagetik. “Deze benoeming weerspiegelt niet alleen de kennis en de jarenlange ervaring van de Finext consultants, maar ook het enthousiasme waarmee de Finexters nieuwe ontwikkelingen rondom ons platform oppakken.”

“Vol trots kondigen we aan dat Finext benoemd is tot Platinum Partner,”

Jarenlange ervaring met CCH Tagetik opgebouwd

De Platinum Partner-status sluit naadloos aan bij de jarenlange nauwe samenwerking tussen CCH Tagetik en Finext, één van de eerste partners binnen de Benelux.

“Al in 2013 hebben we succesvol de eerste gezamenlijke implementatie gedaan, en inmiddels zijn we 7 jaar en tientallen succesvolle implementaties verder,” vertelt Leon den Braber van Finext. “We hebben een bijzonder goede relatie. Dat uit zich in samenwerking op projecten, maar ook breder. Denk bijvoorbeeld aan gezamenlijke kennisontwikkeling en verdiepingstrainingen.”

Gecertificeerde CCH Tagetik consultants

Naast de nauwe samenwerking en ervaringsjaren kijkt CCH Tagetik bij het toekennen van het Platinum-partnerlevel ook naar de certificering van de consultants. Het CCH Tagetik-team binnen Finext bestaat uit 10 gespecialiseerde CCH Tagetik consultants en 17 consultants met een brede kennis van Performance Managementoplossingen, waaronder CCH Tagetik.

“Al onze specialisten zijn gecertificeerd volgens het vorig jaar door CCH Tagetik geïntroduceerde principe,” gaat Leon verder. “Finext heeft dan ook alle mogelijke certificeringlevels in huis; onze nieuwere junior consultants worden direct opgeleid tot minimaal Expert certificering, en de ervaren consultants zijn Pro of zelfs CCH Tagetik Champion.”

“Al onze specialisten zijn gecertificeerd volgens het vorig jaar door CCH Tagetik geïntroduceerde principe,”

Brede Performance Managementoplossing

CCH Tagetik levert een geïntegreerde Performance Managementoplossing, voor een breed scala aan processen zoals Budgeting, Planning & Forecasting, Consolidation & Close, Financial Reporting, Disclosure Management, Regulatory Reporting, Advanced Analytics & Dashboarding en Lease Accounting.

Dit all-in-one finance transformation platform is specifiek ontwikkeld voor en onderhoudbaar door finance.
“Doordat we voor organisaties met CCH Tagetik alle financiële processen in één applicatie bijeen kunnen brengen, ontstaat er meer efficiency, minder risico’s en lagere kosten,” stelt Leon. “Voor mij bevestigt deze Platinum Partner-status onze relatie en het wederzijds vertrouwen. Desalniettemin gaan we nu niet achteroverleunen, maar blijven altijd streven naar een nog hoger niveau van samenwerking en partnership, en ook een nog diepere expertise van onze consultants.”

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.