Inzicht

Scenario Planning met Board bij Louwman

De Louwman Group, één van de grootste automotive bedrijven in Europa, is innovatief en ambitieus. Het familiebedrijf wil met nieuwe verdienmodellen volop kunnen inspelen op de snel veranderende trends binnen de automotive wereld. De implementatie van Board ondersteunt deze ambitie met verbeterde processen voor geïntegreerd plannen, consolideren en tax reporting.

“De wereld om ons heen verandert en daar willen we de organisatie op aanpassen; we gaan van een decentrale structuur naar één Louwman. Daardoor wordt sneller en efficiënter plannen & analyseren noodzakelijk,” vertelt Erwin van Roon van Louwman Group over de aanleiding om het Board-platform te implementeren.

“De wereld om ons heen verandert en daar willen we de organisatie op aanpassen; we gaan van een decentrale structuur naar één Louwman"

De Louwman Group is één van de grootste automotive bedrijven van Europa. Het familiebedrijf, opgericht in 1923, is actief in Nederland, Zweden, België, Denemarken en Tsjechië. De focus ligt op mobiliteit met een brede range van activiteiten: importeur en dealer van Toyota, Lexus, Suzuki, Morgan en McLaren, maar ook lease- en financieringsactiviteiten, onderdelen, logistiek en mobiele hulpmiddelen in de zorg.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.