Inzicht

Oracle Financial Consolidation and Close

In dit Webinar laten we je in 20 minuten zien hoe Oracle Financial Consolidation Cloud (FCC) een volledige en overzichtelijke consolidatieoplossing in de Cloud biedt. Daarnaast laten we je kort de voordelen van de complete Oracle EPM suite zien.

Veel financiële professionals maken voor hun consolidatie nog steeds volop gebruik van spreadsheets of verouderde systemen. Dit kost vaak onnodig veel tijd, is omslachtig en foutgevoelig; kortom het kan beter! Oracle Financial Consolidation Cloud biedt een snel, robuust en betrouwbaar platform voor het consolidatieproces. Met dit soort platformen kun je in korte tijd je consolidatieproces verbeteren zodat je grip houdt op het gehele proces en sneller resultaten kunt analyseren met rapporten en aantrekkelijke dashboards.

In ons Webinar op 18 maart lieten we je in 20 minuten zien hoe Oracle Financial Consolidation Cloud (FCC) een volledige en overzichtelijke consolidatieoplossing in de Cloud biedt. Daarnaast laten we je kort de voordelen van de complete Oracle EPM suite zien.

Op het einde weet je waar je FCC voor in kan zetten, hoe de voorgedefinieerde workflow consolideren een stuk makkelijker maakt en hoe Oracle FCC verbonden is met de andere oplossingen in de Oracle EPM suite, zoals PBC.

In dit webinar laten we zien hoe je met Oracle Financial Consolidation Cloud (FCC):

  • het consolidatieproces vereenvoudigd en overzichtelijker maakt
  • consolideren een stuk makkelijker kan maken met voorgedefinieerde workflows
  • in korte tijd je consolidatieproces kan verbeteren zodat je grip houdt op het hele proces
  • resultaten sneller kunt delen met overzichtelijke rapporten en aantrekkelijke dashboards.
Auteur
Topic
No items found.
Technologie
No items found.
Branche
No items found.

Webinar terugkijken?

Vul je gegevens in om direct de webinar te bekijken.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.