Inzicht

Hoe selecteer ik een Enterprise Performance Management oplossing?

De softwaremarkt is continu in beweging, wat inhoudt dat de oplossing die je vandaag kiest, over een jaar alweer toe kan zijn aan verandering. Het selecteren van een oplossing voor consolideren, rapporteren, budgetteren en forecasten is voor veel organisaties een complexe en tijdrovende taak. Het Software Selectie Traject van Finext is dé uitkomst voor organisaties die op het punt staan om zich te oriënteren op een (nieuwe) EPM oplossing.

Op zoek naar een consolidatie oplossing, een forecasting tool of juist een geïntegreerd management rapportage platform? Hoe pak ik de selectie aan en hoe manage ik mijn stakeholders?

Tom Borsboom, Senior Performance Management Advisor en Stijn Gabriels, Advisor, Performance Management BI & Data Analytics, gaan in gesprek over de aanpak inzake het selecteren van de juiste consolidatie, forecasting en management rapportage oplossing.

Hoe pak ik een selectie aan en zorg ik dat ik verassingen voorkom? Wil je meer weten over de aanpak van een selectie traject? Of wil je simpelweg begrijpen hoe andere organisaties een passende consolidatie oplossing, een forecasting tool of juist een geïntegreerd management rapportage platform selecteren? In ons webinar komen deze vragen allemaal aan bod en beantwoorden wij ze ook. Benieuwd? Vul je gegevens in en kijk het webinar terug.

Welke onderwerpen komen er aan bod?
  • Gedeelde visie
  • To-be informatie architectuur
  • Het betrekken van stakeholders
  • Het managen van verwachtingen
  • Selectie, contracteren en implementeren

Kijk hier het webinar terug

Schrijf je in en kijk het webinar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.