SAP Close Up 2023: Najaars-editie
Event

SAP Close Up 2023: Najaars-editie

14
Dec
2023
14:30 - 18:00
Fort de Batterijen, Nieuwegein

Op 14 december nemen we je mee langs een flink aantal innovaties binnen de SAP Cloud Finance pijlers S/4HANA Public Cloud, Group Reporting en SAP Analytics Cloud.

De SAP Close-up van Finext vind twee keer per jaar plaats, virtueel en live op locatie. We organiseren dit evenement voor onze klanten en finance professionals die met SAP-oplossingen (willen) werken.

Tijdens dit evenement delen we onze ervaringen met SAP-oplossingen, delen klanten hun roadmap, oplossingen en uitdagingen en gaan we met elkaar in gesprek over onderwerpen die ons en de rest van de markt bezig houden.

Geen dure conferentie, maar gewoon met vakgenoten om tafel om kennis te delen en inspiratie op te doen.

Benieuwd naar de vorige editie?

Afgelopen juni organiseerden we een online SAP-event met sessies over SAP S/4HANA, SAP Group Reporting,  SAP Analytics Cloud en SAP PaPM . Ook vergeleken we Low-Code/No-Code met SAP Build. Deze sessies zijn nu zonder registratie te bekijken via deze link!

Programma

 • Welkom door het Finext SAP Team
 • Wat is Grow with SAP met Michiel Mijdam van SAP
 • Pauze
 • Customer case: SAP Group Reporting met Norbert Withoos van Eneco
 • Demo: Tax Provisioning in SAP Analytics Cloud met Taxvibes en Jeroen Zeeuw
 • Netwerkborrel met informatie markt waar je vragen kunt stellen aan de experts van Finext, SAP of Taxvibes

Is dit evenement interessant voor mij?

Deze Close-Up is interessant voor je als je met SAP finance oplossingen werkt of meer wilt leren over Grow with SAP of S/4HANA Cloud.

Daarnaast is het een mooie kans om bij te praten met experts en finance professionals over ontwikkelingen binnen het financedomein in zijn geheel.

Onderwerpen

 • Grow with SAP: een bundel van SAP-oplossingen gebouwd op S/4HANA Cloud waarmee je de financiele administratie grotendeels kunt automatiseren. Nu zijn bedrijven nog vaak 80% van de tijd bezig met boekhouden en 20% analyse en strategisch vooruitkijken. Met Grow with SAP kun je dat omdraaien want naast SAP S/4HANA Cloud zit er in deze bundle ook SAP Group Reporting, Advanced Financial Close en Cash/Receivables management.
 • Tax in SAP Analytics Cloud: het is er eigenlijk niet voor gebouwd, maar je kunt heel goed verschillende tax administratie automatiseren in Analytics Cloud. Finext en Taxvibes laten je zien wat er mogelijk is en hoe het je end-to-end tax reporting kunt versnellen.
 • Eneco Customer Case: Eneco heeft als een van de eerste bedrijven in NL SAP Group Reporting op S/4HANA geïmplementeerd voor consolidatie. Dit werkt goed voor ze. Norbert verteld hierover op dit evenement!
 • Netwerkborrel: Na de presentaties hebben we in elke hoek een bartafeltje waar je naar toe kunt lopen om vragen te stellen over de onderwerpen die besproken zijn. Zo kun je dus netwerken met de aanwezige finance collega's of laagdrempelig contact leggen met de experts van Finext, SAP en Taxvibes.

Details

 • Locatie: Fort de Batterijen, Nieuwegein
 • Datum: 14 december 2023
 • Tijd: 14:30 – 18:00 uur
Mede mogelijk gemaakt door:
Goud
No items found.
Zilver
No items found.
Brons
No items found.

Schrijf je in!

Bevestig nu je plek door dit formulier in te vullen!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.