Een Succesvolle EPM-selectie in 5 Stappen
Webinar

Een Succesvolle EPM-selectie in 5 Stappen

19
Mar
2024
11:30 - 12:00
Online

Ben je op zoek naar een nieuwe Enterprise Performance Management (EPM) oplossing, maar weet je niet je waar je moet beginnen? Of heb je wel een idee, maar wil je er zeker van zijn dat je rekening houdt met de juiste stappen voor de beste oplossing? En vervolgens: hoe manage je je stakeholders?

In aankomend webinar leggen Tom Borsboom, Senior Performance Management Advisor en Stijn Gabriëls, advisor Performance Management, BI & Analytics, in een halfuur uit op welke manier het Software Selectietraject van Finext je helpt met het kiezen van de beste EPM oplossing voor jouw organisatie. 

Tom en Stijn nemen je mee in het uit vijf stappen bestaande Software Selectietraject:

  1. Vision
  2. Requirements
  3. Scan
  4. Proof
  5. Select

Daarbij illustreren ze aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe organisaties passende consolidatieoplossingen, forecastingtools, of geïntegreerde managementrapportageplatforms selecteren. Lees hier alvast meer over het Software Selectietraject.

In het webinar wordt stap voor stap uitgelegd waarom dit selectietraject jou kan helpen bij het vinden van de ideale EPM-oplossing. Geïnteresseerd? Meld je aan via onderstaand formulier. We kijken er naar uit om je digitaal te ontmoeten!

Mede mogelijk gemaakt door:
Goud
No items found.
Zilver
No items found.
Brons
No items found.

Meld je aan voor het webinar!

Vul hieronder je gegevens in zodat je de link naar het webinar kunt ontvangen!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.